Ons bedrijf

See Better. Live Better.
Bausch + Lomb is volledig toegewijd aan het beschermen en verbeteren van het gezichtsvermogen van miljoenen mensen over de hele wereld – vanaf de geboorte en in elke fase van het leven. Onze missie is simpel maar krachtig: jou helpen beter te zien voor een beter leven (‘See better. Live better’).

Als een van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van oogzorg in de wereld bieden we het breedste en beste assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten.

Onze hoogste prioriteit is het welzijn van onze doelgroep. Door te luisteren naar onze cliënten en patiënten, door het voortdurend aanscherpen van onze innovatieve kant, door te handelen vanuit integriteit en uitmuntendheid, streven wij ernaar het vertrouwen te verdienen van onze partners en stakeholders.

In de afgelopen 150 jaar is Bausch + Lomb uitgegroeid tot een wereldwijde voorloper op het gebied van innovatie en kwaliteit. Onze getalenteerde en gemotiveerde collega’s zijn voortdurend bezig nieuwe materialen uit te vinden, nieuwe technologieën te ontwikkelen en uiteindelijk te zorgen voor nieuwe innovaties die mensen helpen beter te zien voor een beter leven.

Contactlenzen en contactlensverzorging

Ons aanbod contactlenzen bestrijkt het hele spectrum van mogelijkheden en bevat bekende merknamen als ULTRA, Biotrue ONEday,  PureVision, PureVision2HD, SofLens, Boston en Optima. Onze lensverzorgingsproducten omvatten Easysept, Biotrue en Renu, een merk voor chemische desinfectantia voor zachte contactlenzen, evenals de lijn van Boston producten voor het reinigen van zuurstofdoorlatende contactlenzen.

Farmaceutische producten

Onze producten behandelen een brede waaier van oogaandoeningen waaronder glaucoom, oog allergieën, conjunctivitis, droge ogen en netvliesziekten. Wij bieden gepatenteerde en generieke geneesmiddelen die verkrijgbaar zijn op recept, vrij verkrijgbare (OTC) oogdruppels en andere medicijnen. Onze lijn van gepatenteerde producten op recept omvat de antibacteriële oogdruppels Besivance, de steroïde oogdruppels Lotemax, Alrex en Zylet, en voor de behandeling van netvliesziekten Retisert en Vitrasert. Buiten de VS: de niet-selectieve bètablokker, Carteol; Minims, conserveermiddelvrije, enkelvoudige-dosis druppels; en Liposic zalf voor droge ogen. Toonaangevende OTC-producten zijn de Ocuvite en PreserVision merken voor oogvitaminen, Sooth druppels voor droge ogen en Alaway allergie druppels.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc