Contactlensverzorgingsproducten

Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen en zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen. 

Diverse vloeistoffen kunnen echter niet compatibel zijn en niet alle vloeistoffen zijn veilig voor alle lenzen. Volg altijd de aanbevolen stappen voor een goede desinfectie en het aanbevolen draagschema. Vraag je contactlensspecialist welke Bausch + Lomb contactlensverzorgingsproducten geschikt zijn voor jou.

Multi-purpose solutions voor zachte contactlenzen
Multi-Purpose solutions zijn ontwikkeld met gemak als uitgangspunt. De meeste producten bieden alles wat je nodig hebt in één fles. Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen.


Alternatieve verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen
Je contactlensspecialist kan alternatieve producten aanbevelen voor de verzorging van je zachte contactlenzen.


Verzorgingsproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen (RGP/Harde lenzen)
Onze Boston productlijn biedt een compleet scala aan verzorgingsproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen, ontwikkeld om te voldoen aan je individuele lensverzorgingsbehoeften. Hiermee houd je je vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen schoon en je ogen gezond.

 

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc