Boston Advance Conditioning Solution

Dit is de tweede stap voor het verzorgen (bevochtigen, weken en desinfecteren) van je harde lenzen gedurende de nacht. Daarnaast ook voor het bevochtigen van je lenzen voor en tijdens het dragen. Het dubbele desinfectie systeem biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke micro-organismen en is voorzien van een gepatenteerd bevochtigingssysteem om je ogen rust te gunnen.

Let op: Gebruik de Boston Advance Conditioning Solution altijd in combinatie met Boston Advance Cleaner.

Algemeen

Boston Advance Conditioning Solution maakt de verzorging (bevochtigen, weken en desinfecteren) van uw harde zuurstofdoorlatende contactlenzen gedurende de nacht compleet. Daarnaast ook voor het bevochtigen van uw lenzen voor en tijdens het dragen. Het dubbele desinfectie systeem biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke micro-organismen en is voorzien van een gepatenteerd bevochtigingssysteem om uw ogen rust te gunnen. Het is belangrijk om dit product te gebruiken na reiniging van uw lenzen met Boston Advance Cleaner.

Te gebruiken voor het bevochtigen en weken van fluorsilicone acrylaat en silicone acrylaat zuurstofdoorlatende contactlenzen. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Dubbel desinfectie systeem voor effectieve desinfecatie
  • Gebruik Boston Advance Conditioning Solution altijd in combinatie met Boston Advance Cleaner.

Verkrijgbaarheid

Boston Advance Conditioning Solution 120ml
Boston Advance Care System (1 x 30ml Advance Cleaner + 1 x 120ml Advance Conditioning Solution + 1 x Lenshouder)

Gebruiksaanwijzing

Bekijk de gebruiksaanwijzing van de Boston Advance Conditioning Solution

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc