SofLens daily disposable toric for Astigmatism contactlenzen

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze bieden een stabiel en helder zicht met een uitstekend draagcomfort. Het gemak en hygiene van een daglens: na 1 keer dragen gooi je ze weg en begin je de volgende dag met een nieuw paar.

Algemeen

Deze lenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze bieden een helder zicht en een uitstekend draagcomfort.

De eerste daglens voor astigmatisme die sferische aberraties vermindert. SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen combineren Bausch+Lomb’s hoog aangeschreven, wetenschappelijke reputatie op het gebied van torische lenzen met het gemak en comfort van een daglens.

Iedere dag  een nieuw paar lenzen. Geen dagelijkse verzorging vereist. Draag ze één dag en gooi ze dan weg. Comfort. Goed zicht. Gemak.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De lens is speciaal ontworpen om het contrast van het beeld op het netvlies te verbeteren en sferische aberraties (onscherp zicht als gevolg van weinig licht) te verminderen over het gehele sterktebereik.
  • De dunne lens en het lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak, voor een uitstekend draagcomfort gedurende de gehele dag.
  • Het stevige lensmateriaal en de ergonomische blisterverpakking zijn ontwikkeld voor een gemakkelijke, soepele verwijdering van de lens uit de verpakking.

Verkrijgbaarheid

30-pack

Gebruiksaanwijzing

Bekijk de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc