SofLens daily disposable contactlenzen

SofLens daily disposable contactlenzen hebben een verbeterd optisch ontwerp dat een scherp, helder zicht biedt – vooral in omstandigheden met weinig licht – een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag  en gebruiksgemak. Deze daglens is al jaren één van de meest verkochte contactlenzen van Bausch+Lomb.

Algemeen

SofLens daily disposable contactlenzen combineren een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag met een ongelooflijk scherp en helder zicht, vooral 's tijdens slechte lichtomstandigheden. SofLens daily disposable contactlenzen bieden alle voordelen van een daglens en nog veel meer – dit geeft jou de ultieme lensbeleving. Schone, nieuwe lenzen elke dag weer. Geen dagelijkse verzorging vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg. Comfort. Goed zicht. Gemak.

Scherper, helder zicht, vooral ’s avonds
SofLens daily disposable contactlenzen zijn de eerste daglenzen met High Definition Optics – een technologie die wazig zien, halo's en schitteringen helpt te verminderen in alle omstandigheden. Het resultaat is een scherp, helder zicht ongeacht tijd of plaats, en vooral in omstandigheden met weinig licht.

De hele dag uitstekend draagcomfort
SofLens daily disposable contactlenzen bereiken een hoog draagcomfort door ComfortMoist Technologie – het unieke lensontwerp in combinatie met een innovatieve verpakkingsvloeistof. Het lensontwerp is uitzonderlijk dun, wat een opmerkelijk natuurlijk gevoel geeft op het oog. De langzaam vrijkomende verpakkingsvloeistof omhult de lenzen met een kussen van vocht – dit houdt je lenzen en dus ogen comfortabel tot het einde van de dag.

1. Gesimuleerd beeld op het netvlies. Geeft niet de gezichtsscherpte weer.

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De hele dag een uitstekend draagcomfort, dat de voorkeur krijgt boven dat van concurrerende daglenzen.
  • High Definition Optics helpt wazig zien, halo's en schitteringen te verminderen in alle omstandigheden.
  • Geen dagelijkse reiniging, verzorging of bewaren vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg.

Verkrijgbaarheid

30-pack

90-pack

Gebruiksaanwijzing

Bekijk de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc