Biotrue ONEday contactlenzen

Biotrue ONEday contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen! Deze nieuwe daglens staat garant voor een comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

Natuurlijke kijkervaring
Je ogen worden van nature bevochtigd. Maar gedurende de dag kunnen je ogen vermoeid, droog en geïrriteerd raken, wat leidt tot wazig zicht. Biotrue ONEday contactlenzen zijn nieuwe daglenzen die zijn ontworpen om net zo te werken als het oog zelf, voor een comfortabel zicht, de hele dag lang.

Biotrue ONEday contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel™. Dit materiaal heeft enkele bio-geïnspireerde eigenschappen:

  • Het imiteert de anti-uitdrogende werking van de natuurlijke tranen
  • Het evenaart het vochtgehalte van het oog

Naast deze bio-geïnspireerde eigenschappen zijn Biotrue ONEday contactlenzen voorzien van:

  • High DefinitionTM Optics voor een helder en scherp zicht gedurende de dag en avond
  • UV Block om in combinatie met een zonnebril de ogen te beschermen1

Ontdek onze Biotrue ONEday contactlenzen nu zelf. Vind een opticien bij jou in de buurt.

Recycle je lenzen en draag bij aan een betere wereld!
Wist je dat het mogelijk is om je Biotrue ONEday contactlenzen te recyclen en zo bij te dragen aan een beter milieu? Ontdek ons Recyclens Programma!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Uitstekend zicht.
  • Zeer comfortabel.
  • UV Block*.

* UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor UV absorberende oogproducten

Video

Meer informatie

Verkrijgbaarheid

  • 30-pack
  • 90-pack

Gebruiksaanwijzing

Bekijk de gebruiksaanwijzing voor meer informatie.

Referenties

Referenties

1 WAARSCHUWING: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

LET OP: Een langdurige blootstelling aan UV straling is een van de risicofactoren die wordt geassocieerd met cataract. Blootstelling is gebaseerd een aantal factoren zoals het milieu (hoogte, geografische ligging, bewolking) en persoonlijk omstandigheden (aard en de duur van buitenactiviteiten). UV werende contactlenzen helpen bescherming te bieden tegen schadelijk UV straling. Echter, er zijn geen studies uitgevoerd die aantonen dat het dragen van UV werende contactlenzen het risico op het ontwikkelen van cataract of andere oogaandoeningen verminderen.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc