Tieners en contactlenzen

Belangrijk bij je eerste kennismaking met contactlenzen!
Bausch + Lomb adviseert om je (eerste) kennismaking met contactlenzen altijd bij een specialist plaats te laten vinden. Bij een specialist denken we dan aan een oogarts, optometrist of contactlensspecialist. Deze specialisten hebben een adequate opleiding genoten en kennis van de meest recente ontwikkelingen. Bovendien bezitten ze een scala aan moderne apparatuur voor de meest accurate oogmeting en up-to-date kennis van de nieuwste producten op de markt. Het is heel belangrijk dat de eerste aanpassing goed gebeurt en goed wordt begeleid. Maak daarvoor altijd een afspraak met een <link contactlegal-notice zoek-opticien _self intern>specialist!

Hoe oud moet ik zijn om contactlenzen te dragen?
Er is geen ‘juiste leeftijd’ om met het dragen van contactlenzen te beginnen. Vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen? Ben je betrokken bij sport en/of andere buitenschoolse activiteiten? Wil je heel graag contactlenzen en realiseer je je het onderhoud ervan?  Dat zijn allemaal goede signalen om het dragen van lenzen tot een succes te maken Als je denkt dat je in staat bent om op een verantwoorde manier contactlenzen te dragen en te verzorgen, praat dan met je ouders over een afspraak met een contactlensspecialist.

Wat is een goede eerste contactlens?
Voor de eerste keer contactlenzen dragen is een geweldige ervaring, terwijl het tevens een gezonde en veilige keuze is.  Een goede eerste lens is makkelijk te hanteren, zodat in- en uitdoen een koud kunstje wordt. En duurzaam. Bausch + Lomb SofLens daily disposable contactlenzen of Biotrue ONEday contactlenzen passen helemaal bij jouw drukke levensstijl. Deze lenzen zijn supermakkelijk in onderhoud: na 1 keer dragen gooi je ze gewoon weg! 

Nu je verlost bent van je bril, ga je genieten van de vrijheid en het comfort van moderne contactlenzen van Bausch + Lomb.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc