PureVision2 HD contactlenzen

PureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat iedereen zou moeten nastreven – ze zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen – vooral  in slechte lichtomstandigheden. Deze lens biedt optische voordelen, uitzonderlijk draagcomfort en zijn zeer zuurstofdoorlatend.

PureVision2 contactlenzen zijn er voor verschillende vormen van correctie:

  • Voor bijziend- en verziendheid: PureVision2 HD
  • Voor astigmaten: PureVision2 HD for Astigmatism
  • Voor presbyopen (mensen met last van ouderdomsverziendheid): PureVision2 for Presbyopia

Vraag je contactlensspecialist welke PureVision2 contactlenzen voor jou geschikt zijn!

Algemeen

Algemeen

Sluit geen compromissen als het gaat om je zicht. PureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat iedereen zou moeten nastreven – ze zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen – vooral  in slechte lichtomstandigheden. Deze lens biedt optische voordelen, uitzonderlijk draagcomfort en zijn zeer zuurstofdoorlatend.

Het dunne lensontwerp van PureVision2 HD contactlenzen biedt een opmerkelijk natuurlijk gevoel en ondersteunt het draagcomfort gedurende de dag. De bevochtigende verpakkingsvloeistof bevordert het comfort tijdens het inzetten. Door een dunne, afgeronde rand zorgen PureVision2 HD contactlenzen voor een gladde, soepele interactie tussen lens en ooglid voor zacht en comfortabel lenzen dragen. PureVision2 HD contactlenzen zijn één van de dunste lenzen op de markt en toch gemakkelijk te hanteren. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • High Definition Optics zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen en het heldere, scherpe zicht te leveren dat je moet willen.
  • ComfortMoist Technology biedt uitzonderlijk comfort bij het inzetten en bevordert het draagcomfort gedurende de dag.
  • Zeer zuurstofdoorlatend voor heldere, gezonde ogen.
  • Dun lensontwerp en toch gemakkelijk te hanteren.

Video

Verkrijgbaarheid

6-pack

Gebruiksaanwijzing

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc