Daglenzen, elke dag fris

Daglenzen zijn lenzen die elke dag vervangen moeten worden. Dit type lens biedt tegelijkertijd optimale hygiëne en  ultiem comfort. Elke ochtend open je een nieuwe verpakking met frisse lenzen, die je na een dag gebruik gewoon weggooit. Met het dragen van daglenzen verdwijnt de zorg over de reiniging en het onderhoud ervan!

SPORT EN CONTACTLENZEN: DE IDEALE COMBINATIE

Sporten en brillen. Geen ideale combinatie. Natuurlijk zijn er speciaal ontworpen sport(zonne)brillen die beschermen tegen wind, voorwerpen en zon. Die zijn echter niet ideaal voor elke sport. Denk bijvoorbeeld aan boksen… Je gewone bril is waarschijnlijk sowieso geen optie. Je wilt echter wel scherp kunnen zien en lekker vrij bewegen tijdens het sporten. De oplossing: contactlenzen van Bausch + Lomb. 

  • Van intensief sporten ga je zweten, hinderlijk als je bril dan steeds van je neus glijdt. Lenzen blijven tijdens het sporten gewoon zitten.
  • Contactlenzen veroorzaken géén hinderlijke spiegeling of vervorming, dus elke bal kan in principe raak zijn.
  • Bij gymnastiek, yoga en, bijvoorbeeld, vechtsporten wring je je met lenzen probleemloos in alle bochten.  
  • Lenzen zijn uitstekend  te dragen in combinatie met alle vormen van hoofdbescherming.
  • Word je tijdens het sporten per ongeluk door een bal of iets anders in je gezicht geraakt? Met contactlenzen in is dat een stuk minder vervelend dan wanneer je een bril zou dragen.
  • Met lenzen onder je zonnebril, sportbril of skibril is optimaal zicht gegarandeerd. 
  • Lenzen beslaan niet en hebben geen last van regen, opspattend water of modder. Daarom houd je altijd je scherpe blik, ook tijdens buitensporten, ongeacht de weersomstandigheden. 

Daglenzen zijn het meest geschikt tijdens het sporten. Zoals bijvoorbeeld:

  • Biotrue ONEday contactlenzen
  • SofLens daily disposable contactlenzen

De daglenzen van Bausch + Lomb verminderen halo's en lichtschitteringen (erg prettig tijdens sporten bij kunstlicht). Ze zorgen bovendien voor betere waarneming van drukke en levendige kleuren en bieden beter contrast. Biotrue ONEday contactlenzen zijn voorzien van een UV block waarmee je ogen beschermd worden tegen de schadelijke straling van de zon*. 

Na het sporten gooi je de daglenzen direct weg; bij de volgende wedstrijd pak je gewoon een nieuw, fris paar. Verdere verzorging is niet meer nodig. Makkelijker kan het niet. Handig om te weten: De daglenzen van Bausch + Lomb zijn er in iedere sterkte, dus voor iedereen een geschikte oplossing!

Tip: Voelen je ogen of lenzen tijdens het sporten droog aan? Fris ze even op met Biotrue oogdruppels!

Kortom: draag lenzen bij het sporten!

Met contactlenzen heb je bij het sporten een compleet, helder en scherp blikveld en de volledige vrijheid om je te bewegen zoals jij dat wilt. Je kunt dus optimaal presteren en het spel altijd goed blijven volgen. Ook vanuit je ooghoeken! Daglenzen zijn ideaal om mee te sporten.

 

Print de voucher en vraag je contactlensspecialist naar de mogelijkheden van contactlenzen tijdens het beoefenen van jouw sport!

* WAARSCHUWING: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc