De laatste update over Bausch + Lomb en COVID-19

30 maart 2020

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Voor Bausch + Lomb blijft de gezondheid en veiligheid van medewerkers van het grootste belang, net als ervoor zorgen dat we onze productielocaties operationeel houden en de producten produceren die essentieel zijn voor patiënten en consumenten. In deze nieuwsbrief informeren we u over de laatste stand van zaken van onze productie, levering en service.


Productie
Onze contactlensvloeistoffabriek staat in de omgeving van Milaan, in Lombardije, Italie. Een gebied dat hard getroffen is door het virus. De faciliteit is nog operationeel met een kernteam van medewerkers. Er worden alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de sites zo veilig en virus-vrij mogelijk zijn voor de medewerkers.
Doordat er met een kleiner team wordt gewerkt kan het voorkomen dat bij enkele vloeistoffen de levertijd oploopt. Tevens kan, door de beperking van grensverkeer, het vervoer van uw bestelling enkele dagen langer duren.
Ook het Bausch Health Europees logistieke centrum op Schiphol-Rijk is operationeel. Vanuit deze locatie worden alle contactlenzen over heel Europa gedistribueerd. Er wordt hier gewerkt met meerdere shifts om zorg te dragen voor de veiligheid van onze medewerkers.  
Wij zullen u informeren zodra er veranderingen zijn met betrekking tot de beschikbaarheid van onze producten.


Levering
De goederen worden momenteel als gebruikelijk geleverd. Graag vragen we u om duidelijke instructies op uw deur te hangen voor de transportbedrijven indien er wijzigingen in het aanleveren van de goederen zijn. Voor CIBLEX leveringen kunt u deze melding ingevuld op uw deur hangen.

 

Service
Onze Customer Service is zoals gebruikelijk tijdens kantooruren bereikbaar. Ook onze Territory Managers werken vanuit huis en kunt u telefonisch contacteren. Een overzicht van het sales team download u hier.

 

COVID-19 en contactlenzen
Bausch + Lomb volgt het advies van het RIVM en de opgestelde richtlijnen van de NUVO met betrekking tot het aanpassen van contactlenzen. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met Professional Relations Manager Rob Rosenbrand: rob.rosenbrand@bausch.com

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc