De contactlenzen van Bausch + Lomb voorzien uw cliënten van een uitstekende visus, ongeacht of ze myoop, hypermetroop, astigmatisch of presbyoop zijn. Onze unieke materialen gaan aanslag op lenzen tegen, wat resulteert in een schoon en helder lensoppervlak voor uitzonderlijk lang draagcomfort en een uitstekende bevochtiging.

Myopie en Hypermetropie
Door gebruik te maken van nieuwe technologieën en innovatieve materialen, kan Bausch + Lomb zachte contactlenzen bieden die een breed scala aan refractieve fouten corrigeren.

Astigmatisme
Lenzen die ideaal zijn voor consumenten die momenteel een bril met cilinder of een bifocale bril dragen en het gemak willen van contactlenzen. Ook voor contactlensdragers met astigmatisme die gecorrigeerd zijn met het sferisch equivalent maar die beter willen zien.

Presbyopie
Bausch+Lomb is al jaren toonaangevend op het gebied van contactlenzen voor presbyopie. Deze contactlenzen bieden uitzonderlijk zicht op elke afstand zonder een leesbril! Het Center Near lensontwerp zorgt dat uw klant niets hoeft te doen, het werkt vanzelf!

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc