SofLens daily disposable toric for Astigmatism contactlenzen

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze combineren een helder zicht en een uitstekend draagcomfort. Deze daglenzen zijn uiteraard voorzien van High Definition Optics.

Algemeen

De eerste daglens voor astigmaten die sferische aberraties vermindert. SofLens daily disposable Toric for Astigmatism combineert Bausch + Lomb’s hoog aangeschreven, wetenschappelijke reputatie op het gebied van torische technologie met het gemak van een daglens. SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme. Het Lo-Torque design houdt de lens uitzonderlijk stabiel tijdens het dragen. De geavanceerde optiek corrigeert astigmatisme door de lichtstralen te focussen op één ​​enkel punt voor een scherp en helder zicht.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Scherp, helder zicht: De innovatieve asferische optiek is ontworpen om het contrast van het beeld op het netvlies te verbeteren en sferische aberraties te verminderen over het gehele sterktebereik.
  • ComfortMoist Technologie voor de hele dag comfort: Gereduceerde middendikte en niet-ionisch lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak, voor een uitstekend draagcomfort gedurende de gehele dag.
  • Gemakkelijk & eenvoudig te hanteren: Het hilafilcon B vermindert tranen & de ergonomische blisterverpakking is ontwikkeld voor een gemakkelijke, soepele verwijdering van de lens uit de verpakking.

Gebruiksaanwijzing

Parameters

Materiaal: Hilafilcon B
Watergehalte: 59%
Basiscurve: 8.6mm
Diameter: 14.2mm
Sterktebereik: 0.00D t/m -6.00D (in stappen van 0.25D)
  -6.50D t/m -9.00D (in stappen van 0.50D)
Cilinders: -0.75; -1.25; -1.75
Asstanden: 20°, 90°, 160° en 180°
DK/t (@-3.00D): 22
Middendikte (@-3.00D): 0.125mm
Verkrijgbaarheid: 10-Pack (Trial)
  30-Pack

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc