Nieuwe uitzendingen contactlens talkshow ‘De Tafel van Vier’

Sluiten de contactlens en optometrie opleidingen goed aan op de praktijk? Wat zijn de behoeften van de praktijk en het onderwijs als het gaat over de thema’s zicht, comfort en gezondheid?
Bekijk de nieuwe uitzendingen.

De Academy of Vision Care van Bausch + Lomb maakt een nieuwe serie van drie uitzendingen van de populaire contactlens talkshow ‘De Tafel van Vier’. Presentator Eef van der Worp, internationaal contactlens expert, praat elke uitzending afwisselend met één van de Professional Relations Managers van Bausch + Lomb Harry Dickhoff of Tijl Van Mierlo én met een tweetal centrale gasten. Deze derde serie staat volledig in het teken van onderwijs & praktijk in Nederland en België. Na het zien van deze derde serie heeft een goed beeld van de behoeften van de praktijk en het onderwijs als het gaat over de thema’s zicht, comfort en gezondheid.

Na elke uitzending kunt u chatten met de gastheren en de centrale gasten.

Er staat nog 1 aflevering gepland. U kunt zich hier aanmelden voor deze uitzending.

U ontvangt na registratie een e-mail met daarin de link naar de uitzending. De uitzendingen duren ongeveer een half uur.

Uitzending maandag 5 juli aanvang 19.30 uur. Professionals met unieke ervaring aan het woord.
Een uniek inzicht in de ervaringen van twee professionals die een functie -overstap hebben gemaakt. Jeroen Mulder was senior docent optometrie aan de Hogeschool Utrecht en stapte over naar de praktijk. Hij is nu werkzaam als manager specialisten bij het hoofdkantoor van Visser Contactlenzen in Nijmegen. Bianca Schut, voorheen werkzaam bij Menicon, is nu docent Optiek & Contactlenzen bij het Deltion College in Zwolle. Zij zullen ingaan op het samenspel tussen onderwijs en praktijk en uit eigen ervaring vertellen wat vakinhoudelijk de grootste verschillen zijn tussen praktijk en onderwijs. Wat zou meer aandacht mogen krijgen en wat is minder relevant?

De vorige uitzendingen kunt u hieronder terugkijken:

 

Het onderwijs aan het woord

Uitzending van maandag 28 juni

De praktijk aan het woord

Uitzending van maandag 14 juni

Het is ook mogelijk om de podcast van de uitzending terug te luisteren.

De zin en onzin van routinecontroles

Uitzending van zondag 17 mei

Compliance & hygiene

Uitzending van zondag 24 mei

Optimale klantbeleving en digitale strategie

Uitzending van zondag 7 juni

De veiligheid van contactlenzen

Uitzending van maandag 5 oktober

Presbyopie en multifocale contactlenzen

Uitzending van maandag 12 oktober

Communicatie en teambuilding

Uitzending van maandag 19 oktober

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page