Boston Simplus multi-action solution

De alles-in-één contactlensvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen. Boston Simplus Multi-Action Solution biedt het ultieme gebruiksgemak. De alles-in-één fles voor dagelijkse lensverzorging die harde zuurstofdoorlatende contactlenzen niet alleen reinigt, desinfecteert en conditioneert, maar ook dagelijks proteïne verwijdert, met een reiniging vergelijkbaar met die van Boston Advance Comfort  formule.

Algemeen

Boston Simplus™ multi-action solution is een innovatieve reinigings-, desinfectie- en bewaarvloeistof voor vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen (RGP). De vloeistof is geschikt voor alle fluor siliconenacrylaat, siliconenacrylaat en vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen. Boston Simplus™ multi-action solution verwijdert proteïnen en vetten van het lensoppervlak en helpt contactlenzen vrij te houden van hardnekkige aanslag. De vloeistof is tevens ontwikkeld om lenzen schoon te spoelen om oppervlakkige vuildeeltjes te verwijderen. Een multi-polymeer beschermingssysteem verzorgt de lens om het inzetten te versoepelen en verhoogt een gelijkmatige bevochtiging. Een gepatenteerd bevochtigend bestanddeel zorgt voor lensbevochtiging. Deze vloeistof is ontwikkeld voor een verzachtend effect op de ogen. Het bevat tevens een conserveringssysteem dat bewezen effectief is in het vernietigen van schadelijke organismen. Deze vloeistof is effectief bij zowel het reinigen als desinfecteren en is daarnaast ook biocompatibel met ogen bij het lensdragen.

Let op:

  • Niet gebruiken voor zachte contactlenzen
  • Niet gebruiken indien de klant allergisch is voor één van de bestanddelen

 

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Voor het reinigen, verwijderen van proteine aanslag, afspoelen, desinfecteren, conditioneren, bewaren en bevochtigen van fluoro silicone acrylate en silicone acrylate vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen.
  • Handig alles-in-één contactlenctlensverzorgingsproduct met de effectiviteit van een 2-flessysteem.
  • Alleen wrijven en afspoelen in de ochtend.

Verkrijgbaarheid

Boston Simplus multi-action solution starter (alleen verkrijgbaar via uw contactlensspecialist)
Boston Simplus multi-action solution 120 (incl lnshouder)
Boston Simplus multi-action solution Flightpack (2 x 60ml + 2 x lenshouder + 1 ZIPBAG)

 

Gebruiksaanwijzing

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc