PureVision2 for Presbyopia contactlenzen

Bausch + Lomb PureVision2 for Presbyopia contactlenzen bieden uw klanten helder en scherp zicht wanneer het echt nodig is - in het dagelijkse leven. Deze lens is ontworpen om beter te zien met een voorspelbare aanpassing voor efficiënt praktijk management.

Algemeen

De nieuwe PureVision2 For Presbyopia contactlenzen bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is – in het dagelijkse leven. Ontworpen voor een beter zicht dichtbij en op de tussenafstand terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft. Deze lenzen geven een voorspelbare aanpassing in alle optische sterktes en een accurate sterkte bij elke sterkte voor efficiënt praktijk management.1

De nieuwe dunne afgeronde rand zorgt voor een gladde overgang tussen het conjunctivale weefsel en de lens wat resulteert in een uitstekend comfort gedurende de gehele dag.

1 Analysis based on use of a Hartmann-Shack wavefront sensing instrument to map lens power across contact lenses. More than 6000 unique measurements over the central 6mm of a contact lens were plotted determine local power measurement as a function of radial distance from the center of the lens. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • 3-Zone Progessive Design – Ontworpen om het zicht dichtbij en op de tussenafstand te verbeteren terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft.2 Uitstekend zicht op alle afstanden in het dagelijkse leven.
  • Accurate sterkte bij elke sterkte – Ontworpen voor een voorspelbare aanpassing vanaf de start met een consistente additie in alle optische sterktes. Effectieve aanpassingen voor efficiënt praktijkmanagement.
  • Dunne afgeronde rand in combinatie met bevochtigende verpakkingsvloeistof.
  • Uitstekend comfort tijdens het inzetten en gedurende de gehele dag.

Video 3 Zone Progressive Design

Aanvullende informatie

Gebruiksaanwijzing PureVision2 for Presbyopia contactlenzen

Rondetafel bijeenkomst PureVision2 for Presbyopia contactlenzen

PureVision2 for Presbyopia app
Bausch+Lomb heeft een speciale applicatie ontwikkeld dioe u kunt gebruiken bij het aanpassen van PureVision2 for Presbyopia. Deze app helpt u bij het omrekenen van een brilrefractie naar een PureVision2 for Presbyopia contactlens. Eeen zeer handige tool om u te ondersteunen bij het succesvol aanpassen van PureVision2 for Presbyopia. Deze app is GRATIS te verkrijgen voor de Iphone en de Ipad.

 

 

 

Parameters

Materiaal: Balafilcon A
Watergehalte: 36%
Basiscurve: 8.6mm
Diameter: 14.0mm
Sterktebereik: +6.00D tot en met -10.00D (in stappen van 0.25D)
Addities: LOW: +0.75D tot en met +1.50D
  High: +1.75D tot en met +2.50D
Optisch design: 3-Zone Progressive Design
DK/t (@-3.00D): 130
Middendikte (@-3.00D): 0.07mm
Verkrijgbaarheid: 1-pack (Trial)
  6-pack
Verzorging: Biotrue multi-purpose solution
  ReNu MultiPlus Fresh Lens Comfort multi-purpose solution
  EasySept peroxide contactlensvloeistof

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc