Zoals u waarschijnlijk al vernomen heeft wordt de AVG  op 25 mei 2018 van kracht. Dit betekent dat er ook bij ons alles aan gedaan wordt om Bausch + Lomb te laten voldoen aan deze wet.

Een belangrijk onderdeel hiervan is het verwerken van persoonsgegevens. Gelet op het feit dat wij zelf het doel en de middelen van de verwerking van persoonsgegevens bepalen en onze dienstverlening aan u niet primair gericht is op het verwerken van persoonsgegevens ten behoeve van u, menen wij dat wij kwalificeren als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG en niet als verwerker.

Soms ontvangen wij bij bestellingen gegevens van uw patiënten. Vanaf 25 mei a.s. wensen wij deze niet langer te ontvangen aangezien wij deze niet nodig hebben voor het verwerken van uw bestelling. Wij raden u dan ook aan om voortaan geen persoonsgegevens van patiënten aan ons door te geven, maar als orderreferentie een klantnummer of bestelcode in te voeren.

Indien er toch persoonsgegevens van patiënten aan ons doorgegeven worden, zullen wij deze niet verwerken in uw bestelling.

Het is dus niet nodig om verwerkingsovereenkomsten te laten opstellen en door ons te laten tekenen.

Indien u nog vragen heeft over bovenstaande kunt u per mail uw vraag sturen naar het mailadres VLAC_AVG@Bausch.com

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page