ReNu® Advanced multi-purpose solution

Multi-purpose solutions voor zachte contactlenzen Bausch + Lomb biedt een breed assortiment van verschillende multi-purpose solutions voor alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel. Deze manier van contactlensverzorging is al jaren de meest gebruikte methode.

Algemeen

ReNu® advanced biedt de best mogelijke desinfectie én de hele dag comfort.

ReNu® Advanced heeft een drievoudig desinfectiesysteem. De combinatie van alexidine, polyquarternium en polyaminopropyl biguanide is niet alleen effectief maar ook zacht voor de ogen , . Het systeem doodt binnen vier uur 99,9% van de aanwezige microben. ReNu® Advanced heeft de effectiviteit van een peroxide en het gemak van een multi-purpose vloeistof.

Poloxamine 1107 en Poloxamer 181 werken samen om ophopingen van traanfilmresten en eiwitaanslag effectief te verwijderen en aanslagvorming op de lenzen te voorkomen. Poloxamer 181 wordt bovendien tot twintig uur contactlens dragen op de lens vastgehouden waardoor de lenzen twintig uur lang bevochtigd worden en comfortabel blijven aanvoelen. Zelfs bij beeldschermwerk is de comfortabele werking van de vloeistof langdurig effectief

 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Drievoudig desinfectiesysteem: dood 99,9% van de aanwezige microben.
  • Geavanceerde, dubbele reiniging: Verwijdert en voorkomt traanfilmresten en eiwitaanslag.
  • Tot twintig uur optimale bevochtiging: conditioneert én hydrateert de hele dag lang.

Verkrijgbaarheid

  • ReNu Advanced 360 ML

Gebruiksaanwijzing

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page