Contactlenzen zijn onmisbaar tijdens het sporten

Sporten en brillen. Geen ideale combinatie. Natuurlijk zijn speciale sport(zonne)brillen zo ontworpen dat ze uw ogen beschermen tegen wind, voorwerpen en de zon. Maar uw gewone bril waarschijnlijk niet. En u wilt wel scherp kunnen zien. Lekker vrij kunnen bewegen. Juist dan! De oplossing: Contactlenzen van Bausch+Lomb. 

Contactlenzen geven een volledig, helder en scherp blikveld en de volledige vrijheid om te bewegen, zonder die hinderlijke bril. Contactlenzen: 

 • geven een volledig, helder en scherp blikveld. U kunt het spel dus altijd goed blijven volgen, ook vanuit uw ooghoeken
 • glijden niet van uw neus als u zweet
 • hebben géén hinderlijke spiegelingen of vervormingen
 • zijn ideaal tijdens gymnastiek, yoga, vechtsporten en alle andere sporten waar het dragen van een bril heel onhandig is
 • zijn uitstekend te dragen in combinatie met alle vormen van hoofdbescherming
 • stuiteren niet op uw neus tijdens het joggen of aerobics
 • raken niet beschadigd wanneer u per ongeluk door een bal of iets anders in het gezicht geraakt wordt
 • kunt u gewoon dragen onder een zonnebril, sportbril of ski-bril
 • beslaan niet, krijgen geen spetters van regen, opspattend water of modder

Dus altijd een scherpe blik, ook tijdens buitensporten, ongeacht de weersomstandigheden!

Welke contactlenzen zijn het meest geschikt tijdens het sporten?
Kies voor daglenzen zoals:

 • Biotrue ONEday contactlenzen, en 
 • SofLens daily disposable contactlenzen. 

De daglenzen van Bausch+Lomb verminderen halo's en lichtschitteringen (ideaal tijdens het sporten bij kunstlicht), zorgen voor een betere waarneming van drukke en levendige kleuren en bieden een beter contrast. Bovendien zijn Biotrue ONEday contactlenzen voorzien van een UV block om uw ogen te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon*. Ze zijn ideaal om te sporten. Na het dragen kunt u ze direct weggooien en de volgende wedstrijd pakt u een fris nieuw paar. Geen verdere verzorging nodig. 

Tip: Voelen uw ogen of lenzen tijdens het sporten droog aan? Fris ze even op met de Biotrue oogdruppel!

Print de voucher en vraag uw contactlensspecialist naar de mogelijkheden van contactlenzen tijdens het beoefenen van uw sport!

* WAARSCHUWING: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
Checkboxen
Disclaimer*