Een zachte contactlens is een hydrofiel (‘waterminnend’) schijfje dat drijft op uw hoornvlies. Net zoals een bril, wordt een contactlens speciaal gevormd om licht te focussen op het netvlies van uw oog. Maar in tegenstelling tot een bril waar je overheen en onderdoor kunt kijken, bedekken contactlenzen uw hoornvlies en corrigeren zo uw gehele gezichtsveld.

Als u bijziend of verziend bent of als u astigmatisme of presbyopie heeft, vraag dan aan uw contactlensspecialist welke Bausch + Lomb contactlenzen geschikt zijn voor u.

Contactlenzen voor bijziendheid en verziendheid
Meer informatie over de contactlenzen voor bijziendheid en verziendheid van Bausch + Lomb, en kies met uw contactlensspecialist de contactlens die het beste bij u past.

Contactlenzen voor astigmatisme
Wilt u meer informatie over contactlenzen die astigmatisme corrigeren? Vraag uw contactlensspecialist welk Bausch + Lomb product bij u past.

Contactlenzen voor presbyopie
Meer informatie over multifocale contactlenzen die presbyopie helpen corrigeren. Vraag uw contactlensspecialist of Bausch + Lomb Multi-Focal contactlenzen geschikt zijn voor u.

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
Checkboxen
Disclaimer*